„истинската изтънченост се крие в семплостта”

  

 

 

Семплостта

semplostta-1_1.png

От момента, в който посетите нашият сайт, ще откриете, че основният ни фокус е върху семплото представяне на продуктите.

Розите, кутията, картичката и тяхната комплексна аранжировка са старателно подготвени, за да пренесат истинкият лукс и при Вас.

           

Розите

Предлагаме ли рози, които живеят година? – отговорът е не. Ето защо. Единствените рози, с които работим са еквадорските.

Те са естествено отгледани и са изцяло натурални. Вечните рози, които издържат година, носят усещането за нещо обработено с химикали. А по този начин цветята губят свежестта, аромата и красотата си.

Всяка една от еквадорските рози е внимателно откъсната, съхранена и доставена, така че да пристигне при своя притежател в най-свеж вид.

 

Кутиите

Вдъхновени от Парижанските кутии за шапки, появили се през 19 век., за да ги съхранят и предпазят. Луксозните ни кутии в цвят Aubergine придават изтънченост на всяка аранжировка. Това дава и възможността букетът да присъства в перфектно състояние както на Вашата вечеря, така и в офиса, ателието, на семейното тържество и то до всяка точка в България.

 

Картичката

Ръчнонаписана или луксозно напечатане, картичката дава усещането за специалност. Чувството на живия контакт пренесен на хартия.